Veranderingen bij Stroowaert!

Per 1 november a.s. gaat er een aantal zaken veranderen in onze praktijk.

Sinds de oprichting van het dierenziekenhuis aan de Stougjesdijk 294b te Oud-Beijerland weten veel cliënten de weg daarheen te vinden, ook al zit er een dependance van de praktijk bij hen in het dorp. De mogelijkheden voor onderzoek zijn in Oud-Beijerland uitgebreider, er is altijd hulp van een assistente en de locatie is prettiger en voorzien van ruime parkeergelegenheid.

Daarom sluiten we per 1 november a.s. de vestigingen in Numansdorp en Mijnsheerenland. De daardoor vrijgekomen tijd gebruiken we om de spreekuren in het dierenziekenhuis in Oud-Beijerland te verruimen. De vestigingen in Strijen en Barendrecht blijven geopend.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op 0186-612066. Wij helpen u graag!

Graag tot ziens in Oud-Beijerland.

Het team van Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert