Fusie – wat verandert er voor u

Geachte Cliënt, 

 

Op 1 januari a.s. fuseren Sterkliniek dierenartsen Stroowaert en Sterkliniek Barendrecht, wat een aantal wijzigingen in de praktijkvoering tot gevolg heeft.  

De vestiging van Sterkliniek Barendrecht aan de Avenue Carnisse 184 wordt gesloten en hun team verhuist naar de Avenue Carnisse 38, de voormalige vestiging van Sterkliniek dierenartsen Stroowaert. Hier komen ruimere openingstijden en er zullen eenvoudige operaties uitgevoerd worden. Als u liever voor uw diergeneeskundige zorg bij de voor u vertrouwde dierenarts van Stroowaert wilt blijven, staat het u natuurlijk vrij om naar het Dierenziekenhuis in Oud-Beijerland te komen. De computersystemen van Sterkliniek dierenartsen Stroowaert en Sterkliniek Barendrecht worden samengevoegd, waardoor de gegevens  van uw huisdier(en) in alle vestigingen beschikbaar zijn. 

Het inloopspreekuur op zaterdag in Barendrecht vervalt m.i.v. 1 januari. Voor de klanten die toch graag op zaterdag naar een spreekuur willen komen, zullen de tijden van het zaterdagspreekuur in Oud-Beijerland worden verruimd. Ten einde extreem lange wachttijden te voorkomen kunt u niet meer binnenlopen, maar moet u voor dit spreekuur  een afspraak maken.  

Ook de ochtendspreekuren tussen 8.00u en 9.00u in Oud-Beijerland worden spreekuren op afspraak, waardoor de soms erg lange wachttijden tot het verleden gaan behoren. 

De weekenddiensten worden afwisselend waargenomen door de dierenartsen van Sterkliniek dierenartsen Stroowaert en de dierenartsen van Sterkliniek Barendrecht. Afhankelijk hiervan zullen de diensten of  op de locatie Dierenziekenhuis Stroowaert aan de Stougjesdijk 294b in Oud-Beijerland of op de hoofdlocatie van Sterkliniek Barendrecht aan de Gouwe 5 in Barendrecht worden gehouden. Op beide locaties hebben de dierenartsen toegang tot de gegevens van uw huisdier(en). 

De doordeweekse avond- en nachtdiensten zullen wisselend door de praktijk van Harry Brasker uit Oud-Beijerland, Sterkliniek dierenartsen Stroowaert in Oud-Beijerland of Sterkliniek Barendrecht worden waargenomen. Als u tijdens een dienst het telefoonnummer van  de praktijk belt, hoort u welk telefoonnummer u moet bellen om direct met de dienstdoende dierenarts in contact te komen. 

Wij hopen met deze veranderingen een aantal knelpunten te hebben opgelost en u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze brief kunt u contact opnemen met de praktijk, telefoonnummer 0186-612066. 

Met vriendelijke groet, 

Anton Fennema 

 

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert 

Sterkliniek Barendrecht