Algemene informatie

Spoed?

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Bel 0186-612066 en u krijgt direct een (mobiel) nummer opgegeven van de dienstdoende dierenarts. U wordt altijd geholpen door een gezelschapsdierenarts met ruime ervaring. De meeste diensturen worden waargenomen door de dierenartsen van Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert.

Openingstijden

 
 
 
 
 
 
Hoofdvestiging Oud-beijerland
Stougjesdijk 294b
3261 KW
0186-612066
stroowaert@sterkliniek.nl
 
Op werkdagen geopend van 8:00 tot 20:00 uur

Zaterdag 10:00 tot 12:00 uur

Consult volgens afspraak

Vestiging:

Strijen
Noordstraat 8
3291 TG
Consult volgens afspraak

 

 

 

 

 

Locatie Barendrecht kunt u direct bellen op 0180-612685

Afhalen medicijnen en/of voer

Binnen onze openingstijden kunt u aan de balie medicijnen en / of (dieet)voeders verkrijgen.
Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren telefonisch of de knop “Bestellen” aan de linker kant de bestelling doorgeeft. Uw bestelling staat dan bij onze receptie voor u klaar.

Opname en ophalen van patiënten

Dit gaat volgens afspraak en van de assistente of van de dierenarts krijgt u dan nadere informatie. Het is prettig als uw huisdier voor de opname goed is uitgelaten.
Dit geldt NIET voor dieren die voor een “echo” komen.

Informatie over opgenomen patiënten

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat een huisdier ter observatie wordt opgenomen. We kunnen dan intensief toezicht houden op de ontwikkeling van ziekte of herstelproces. Ook bij een intensieve behandeling kan opname gewenst zijn. De Stroowaert hoofdkliniek in Oud-Beijerland beschikt over een uitstekende, diervriendelijke opnamevoorziening.

Binnen openingstijden kunt u altijd informeren hoe het met uw huisdier gaat. Bezoek is mogelijk na telefonisch overleg met de dienstdoend dierenarts.

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert als verwijskliniek

Door de grote capaciteit en de uitgebreide faciliteiten van de kliniek maken veel dierenartsen gebruik van onze diensten. Zo kunnen zij patiënten doorsturen voor intensive care, voortgezette diagnostiek of meer uitgebreide chirurgie. Als u door uw eigen dierenarts bent doorgestuurd vergeet dan niet de patiëntenkaart en eventuele uitslagen en röntgenfoto’s mee te nemen bij uw bezoek.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden tenzij anders met de behandelend dierenarts overeengekomen is. Declaraties worden belast met administratiekosten!
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

Parkeren

Bij al onze vestigingen bevindt zich ruime parkeergelegenheid waarvoor niet betaald hoeft te worden.