Even voorstellen

anton fennema2

Geschiedenis

In 1992 is Anton Fennema naar de Hoeksche Waard gekomen om de praktijk van dierenarts Blok over te nemen. De van oorsprong gemengde praktijk is onder zijn leiding uitgegroeid tot de huidige “Sterkliniek dierenartsen Stroowaert” met 4 dierenartsen en 7 assistentes.
In juni 2011 zijn we verhuisd van de Margrietstraat naar de Stougjesdijk, dit was echt noodzakelijk omdat we letterlijk uit de ruimte groeide. Dankzij het dierenziekenhuis kunnen we onze kennis en kunde optimaal gebruiken.

Onze missie

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan.

Wat is Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert?

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert is het beste te vergelijken met een ziekenhuis. Moderne technieken zoals echografie, orthopedie, laparoscopie, digitale röntgendiagnostiek en laboratoriumdiagnostiek staan garant voor een optimale ondersteuning van de onderzoeken en behandelingen.
Daarnaast beschikt de kliniek over speciale ruimten zoals behandelkamers, operatiekamers, opnames, intensive-care faciliteiten en een tandheelkunde ruimte. Een geavanceerd automatiseringssysteem zorgt voor optimale communicatie, vastlegging en opslag van gegevens die op diverse plaatsen ontstaan.
De activiteiten van Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert richten zich op honden, katten, konijnen en andere kleine zoogdieren.

Wie werken er bij Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert?

De gezelschapsdierenartsen hebben zich naast de basis diergeneeskunde allen verdiept in een deelgebied zodat zij kunnen focussen op details voor een optimale behandeling. Voor u als cliënt betekent dat gemak omdat vrijwel alle diensten binnen onze kliniek kunnen worden aangeboden en dat het collectief over een grote kennis beschikt.
De dierenartsen worden ondersteund door een team van paraveterinairen, en een management assistent. Daarnaast zult u regelmatig “vreemde”gezichten aantreffen want Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert is ook een erkend opleidingsbedrijf. Door het grote en gevarieerde patiëntenaanbod is onze kliniek een gewilde stageplaats bij stagiaires. Ook zult u regelmatig een coassistent tegen komen, die in opleiding is voor dierenarts.

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.