Tarieven en wijze van betalen

U  kunt altijd informeren naar de actuele tarieven. Wij staan u graag te woord. Voor een specifieke behandeling kan er vrijblijvend een kostenraming voor u worden gemaakt. Alle behandelingen inclusief operaties dienen direct afgerekend te worden. Ivm uw en onze veiligheid gaat onze voorkeur uit naar pinnen. Daarnaast houden wij de mogelijkheid om ook contant af te kunnen rekenen.

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Zoals in ieder bedrijf moeten ook in een dierenkliniek de kosten opgebracht worden door de opbrengsten. Doordat er verschillen bestaan tussen de verschillende dierenklinieken ontstaan er ook verschillende kosten. Hierbij valt te denken aan: nascholingsniveau personeel, opleidingsniveau personeel, ervaring personeel, chirurgische faciliteiten, diagnostische faciliteiten, kwaliteitsniveau dienstverlening, aanwezigheid spoeddiensten, kwaliteit gebruikte producten, inkoopmogelijkheden, etcetera, etcetera. Uiteindelijk zal de cliënt de geleverde kwaliteit moeten afzetten tegen de berekende prijs.

Behandelingskosten

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen. Behandeling van hartproblemen, een gecompliceerde botbreuk, suikerziekte, tumor, het kan allemaal maar de kosten kunnen oplopen. Het is daarom ook zeer raadzaam om een verzekering af te sluiten voor de kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte.