Stage lopen bij ons

Stage bij Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert biedt geschikte personen graag de mogelijkheid om stage te lopen in onze kliniek. Onze kliniek is dan ook al geruime tijd officieel erkend als officieel opleidingsbedrijf en de meest recente erkenning is verleend door Aequor onder bedrijfsnummer: 38919

Aanmelden stage

Personen die stage willen lopen in onze kliniek kunnen telefonisch een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek ter nadere kennismaking. In onze kliniek is continue minimaal 1 FTE stageplaats aanwezig Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die gedurende minimaal enkele weken dagstage komen lopen. Indien het kennismakingsgesprek beide partijen bevalt, wordt de stagiair volgens een rooster ingedeeld. Begeleiding van de stagiaires op de werkvloer vindt plaats door Petri van der Zande Senior paraveterinair. Dierenarts Anton Fennema treedt op als stagebieder en als contactpersoon voor de school.

Extern onderwijs Faculteit Diergeneeskunde

Coassistenten Diergeneeskunde moeten in de periode vlak voor het afstuderen 8 weken in geselecteerde dierenklinieken het zogenaamde extern onderwijs volgen. Op deze manier leren ze de dagelijkse en praktische zaken van het dierenartsen vak van ervaren dierenartsen. Op hun beurt praten de studenten de dierenartsen weer bij over de laatste ontwikkelingen. Sterklinieken zijn door hun strikte organisatie en hoge kwaliteit goed vertegenwoordigt en bijna de helft (!) van de gezelschapsdierenartsen die afstuderen zijn in hun opleiding dan ook “langs een Sterkliniek gekomen” en daar zijn we best trots op!

Ook Sterkliniek DierenartsenStroowaert biedt aanstaande collega’s graag de kans het “dagelijkse en nachtelijke werk” te ervaren. Naast een groot en gevarieerd patiënten aanbod voor consulten is er tevens bovengemiddeld veel te zien op het gebied van beeldvormende diagnostiek,  (orthopedische) chirurgie en tandheelkunde.  Aanmelding vindt plaats via studiezaken van de Faculteit Diergeneeskunde.